Phyto


Phyto
1967'de Patrick Ales’in kurduğu Phyto, saçı değerli bir canlı olarak görmekte ve buna yönelik ürünler geliştirmektedir.  Saç güzelliğinde maksimum fayda sağlayan ürünler doğadan esinlenilerek bitkisel özlerle hazırlanmıştır. 
Phyto Ayrıcalığı
40 yılı aşkın süredir geliştirdiği ürünlerle fark yaratan Phyto, bilimsel gelişmeler ve klinik testlerle patent başvuruları yapar. 500'den fazla aktif içerikle oluşturulmuştur ve  %95'ten fazla ürün doğal ve tamamen bitkiseldir. Yenilenebilir kaynaklara odaklanmış olan marka, biyo-çeşitliliği kullanarak istediği sonuca ulaşır. Aktif içerik açısından yüksek oranda kullanım olması ürün formüllerinin zengin bileşenlerden oluşmasını sağlar. Phyto ürünleri ekolojik süreçleri takip eder ve imalatını da bu yönde şekillendirir.
Phyto Phytocyane
Saç dökülmesinde stres faktörü etkilidir. Phyto Phytocyane serisi bu dökülme sorununu minimal düzeye indirir. Dökülmenin her aşamasında kullanıma uygun seri problemin kaynağına yönelik çözüm geliştirmeyi hedefler. Her ürün dağladığı yarar bakımından klinik onay almıştır.
Phyto Saç Ürünleri 
Dökülme, kepek gibi önemli saç sorunlarına yönelik olarak geliştirilmiş seridir. Saç köklerine derinlemesine etki ile çözüme ulaşılır.
1.       Phytobaume Hacim Kazandırıcı Saç Bakım Kremi: İnce telli saçlar için geliştirilen şekillendirici ve dolgunlaştırıcı üründür. Parlak ve sağlıklı görünüm oluşturur.
2.      Phytovolume Shampoo Hacim Kazandıran Şampuan: Kökten uca bakım sağlayarak daha canlı ve kalın saçlara kavuşturur.
3.       Phytopanama Yağlı Saç Derisi İçin Düzenleyici Günlük Şampuan: Yağ dengesizliklerini düzenler, parlama, yağa bağlı cansızlık sorunlarında etkilidir. Panama çubuğu ile saçların ağırlaşmadan temizlenmesine yardım eder.
Phyto Saç Boyaları
Boyama işlemi sırasında saç yapısına zarar vermeyecek şekilde formüle edilmiştir. Bitkisel özler açısından yoğundur. Güneş ışınları nedeniyle oluşan yıpranmaları engeller. Kullanım kolaylığı ile kuaföre gitmeye gerek kalmadan saça sürülebilir. Renk olarak kökten uca eşitlik sağlanır. Phyto Saç Boyaları oksidize edici ajanlar ve amonyak içermemektedir. Klasik saç boyalarında olduğu gibi hasara neden olmaz. Renk açısından, açık kestane 5, kızıl sarı 8cd, ışıltılı dore sarı 7pg, koyu dore sarı 6d ve daha çok sayıda seçeneği barındırır.
Phyto Şampuan 
Tüm saç tipleri için geliştirilen Phyto şampuan serisi bakıma ihtiyacı olan saçlarda etkili çözüm geliştirir. Serideki ürünler kepek sorununa yönelik özel olarak hazırlanmıştır. Yumuşatıcı ve nemlendirici etki yaratır.
Phyto Serum Ürünleri
Saç köklerine hücresel düzeyde etki ederek sorunları yok eder. Saç yaşlanmasına yönelik çözüm sunan seri, saçın onarılmasını sağlayarak daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Dermatolojik testleri başarıyla geçen ürünler uzun süreli olarak iyileştirici etki sağlar. Phyto Phytodensium Anti Aging Serum, yaşlanma süreci başlayan saçların canlılığını yeniden kazanmasına yardımcıdır. Yıpranmaları önler, saça güç verir. Saça rengi veren melaninin seviyesinde artış sağlar ve grileşmenin olabildiğince gecikmesini sağlar. Ceviz ekstresinden türetilen Gatulineage-defense, serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı savaş açar. Saç derisini korumaya yardımcı ürün düzenli kullanımla belirgin fark yaratır. Bir diğer özel ürün olan Phytokeratine Saçı Onarmaya Yardımcı Serum, ipek peptidleri ve Brezilya palmiye yağı içeriği sayesinde saçlara yeniden yapılandırma sağlar. İpeksi görüntü yanında nem dengesinin kazanılmasına da yardımcıdır.
Phytocyane Kadın Tipi Saç Dökülmesine Karşı Etkili Serum ürünü, hacim ve canlılığını kaybeden saçlara özel olarak geliştirilmiştir. Üzüm çekirdeği ekstresi, kına kabuğu özü, provitamin B5 gingko biloba, Vitamin B6 gibi güçlü bileşenler sayesinde saçın deriye tutunma miktarını artırır, dökülmeleri engeller. Phytolium 4 Erkek Tipi Saç Dökülmesine Karşı Serum, erkeklerdeki yaş ve genlere bağlı görülen saç dökülmesine karşı direnç geliştirir. Saçın deriye daha sağlam tutunmasına yardım eder. Bitkisel özler yönünden zengindir.


Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder