Kitoko Argan Yağı


Kitoko 
Saç terapisinde geliştirilmiş yöntemler kullanan Kitoko, fark yaratan ürünleriyle dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşmaktadır. Afrika'nın zengin ve doğal kaynaklarından esinlenen marka, özenle seçilen bitki özlerini formüllerine dahil eder. Kitoko Geliştirilmiş Saç Terapisi, sülfat barındırmayan içerikleri yanında saça dengesini veren ultra hassas formüllerle ideal saç bakımı sunmaktadır. Elektron alma teknolojisi bu teknolojinin en can alıcı noktalarından biridir. Marka, Kitoko argan yağı gibi önemli serileri bünyesinde barındırarak saç problemlerine çok yönlü çözüm geliştirir.
Dandruff Control Kepek Kontrol Losyonu 
Yaygın görülen kepeklenme sorununa yönelik çözüm geliştiren üründür. Kepekle beraber meydana gelen kaşıntı, kızarıklık,  hassasiyet gibi sorunlarda etkilidir. Dandruff Kepek Kontrol Losyonu, şampuan, damla ve krem gibi ürünlerin kontrol altına alamadığı kepeklenme sorunlarında devreye girer. Doğal yapı taşları barındıran içeriği, kepek nedeni ölü deriyi yok eder, sağlıklı ve canlı bir saç derisi kazandırır. Derideki tahrişi minimum seviyeye indirerek saç derisinin yumuşamasını sağlar.
1.       Afrika biberi gibi anti bakteriyel bileşenler içerir. Yeni saç oluşumunu destekleyen bu içerik, birçok sorunu çözmeye yardımcıdır.
2.      Yeşil çay, mikrop öldürücü ateş lalesi barındırır.
3.       A, E ve B grubu tüm vitaminlerle C vitamini içerir. Ayrıca magnezyum, kalsiyum, demir, selenyum, potasyum, fosfor ile sodyum ve bakır mineralleri içeriği ile saçın onarılmasına katkı sağlar.
4.      Demirhindi bitkisi ile karite ağacı özü saçın kökten uca sağlıklı bir yapı kazanmasını sağlar.
Volume Enhance Hacim Spreyi   
Koruyucu ve hacim kazandıran sprey üründür. Saçların daha kolay taranmasını sağlar, kaybolan nemi geri kazandırır. Saçtaki elektriklenmeyi azaltır, saç yapısını güçlendirir, kolay kırılmaların önüne geçer. Kitoko Volume Enhance Hacim Spreyi paraben, vaks gibi zararlı maddeler bulundurmaz. Doğal içerik bazıyla saçın hasar görmeden sağlığına kavuşmasını sağlar. Saç yapısının ihtiyaç duyduğu vitaminleri yeterli miktarda bulundurur. A ve E vitaminleri yönünden güçlüdür. Ürün boyalı ve işlem görmüş saçlar için idealdir.   Güneşin neden olduğu renk değişikliği ve yıpranmaları önler. pH dengesini saça yeniden kazandırır.
Age Prevent Balm 
En popüler ürünlerden Kitoko Age Prevent Balm beyaz saç tellerini kontrol eden yaşlanmayı engelleyici üründür. İleri teknoloji kullanılarak hazırlanan ürün, bitkisel özler yönünden oldukça güçlüdür. Kırılmış ince ve kuru yapıdaki saçlarda etkilidir. Demirhindi içeriği sayesinde saça nem ve güç dengesini yeniden kazandırır. Klinik testlerde saçları kalınlaştırdığı kanıtlanmıştır. Saçların sağlıklı büyümesi için ideal zemini yaratır. Alg ekstresi sayesinde dökülmeleri önler ve kökten uca bakımlı bir saç yapısı kazandırır. Formülünde kakao özü ve kafein bulunan ürün, tellerin kökten uca enerji kazanmasına yardım eder. Yeşil kahve özleri ile deri hücrelerinin hareketlenmesini sağlar,  saçın yoğunlaşmasına katkıda bulunur. Dökülmeleri ciddi oranda azaltarak uzaman hızını %10,5 oranında artırmaktadır.
Kapsamlı bir etkiye sahip ürün zor taranan ve tarandıkça yıpranan saçlar için de çözüm geliştirir. Aşırı kabarmayı engeller, doğal şekillendiricidir. Boya kaynaklı sertlik sorununu giderir.
 Volume Enhance Sülfatsız Hacim Şampuan 
Saçın parlaklığını yok eden sülfat maddesini içermemesi nedeniyle saç bakımı için büyük bir artı sağlar. Kitoko Volume Enhance Sülfatsız Hacim Şampuan bitkisel ve doğal özlerden oluşan formüllerle hazırlanmıştır. Saç köklerine enerji verir. Saçların nem dengesini korur, vitamin ve yağlar sayesinde besleyicidir.   Cansız görünen saçların hacim kazanmasına yardım eder. Ürün ihtiyaca göre 2,3 kere kullanılabilir.   Önceden ıslatılmış saça uygulanması ve son durulamanın soğuk suyla yapılması önerilir.
Kitoko Nereden Alınır?
Merak ettiğiniz, incelemek ve satın almak istediğiniz Kitoko ürünlerini https://www.narecza.com/kitoko  üzerinden bulabilirsiniz. Sitede çok sayıda üründe sınırlı süre için kampanya yer almaktadır.   


Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder