Derma E


Derma E
Bilimsel olarak kanıtlanmış güçlü aktif içeriklere sahip özel bir marka olan Derma E kaliteli ve doğal ürünleri bir arada sunar. Güzelliğin sağlıkla buluştuğu marka doğanın potansiyelinin anlaşılması düşüncesinden yola çıkılarak hazırlanmıştır. doğal ve yüksek konsantre cilt bakım ürünleri hazırlanırken vitamin, antioksidan gibi besleyici ve iyileştirici yönü güçlü maddelere yer verilir. Dermokozmetik bir marka olan Derma E, Whole Foods Magazine tarafından "En İyi Cilt Bakım Ürünleri” ödülüne 5 kez layık görülen bir markadır.  En güvenilen doğal cilt bakım markası olarak tüm dünyada kullanıcılarına ulaşmaktadır.
Derma E Seri ve Ürünler
Derma E, bünyesinde çok sayıda seri ve ürün çeşidini barındırır. Bunlar üretim amaçları doğrultusunda maksimum yarar sağlar.
Derma E Age Defying Ürünleri

  • En popüler Derma E Age Defying ürünleri şöyledir:
  •       Age Defying Eye Creme:  Göz çevresi için sıkılaştırıcı  ve kırışıklıkları azaltıcı kremdir. Antioksidanlarca zengin krem pürüzsüzlük ve genç görünüm sağlar. Hassas göz çevresinde gözle görünür sıkılık sağlar.
  •       Firming DMAE Moisturizer Sıkılaştırıcı Nemlendirici: Kuruluğu yok eden ürün nemlendirme ile yeniden yapılandırma ve sıkılık sağlar.
  •       Age Defying Moisturizer Spf15 Güneş Koruması Sağlayan Anti Aging Nemlendirici: Yeşil çay, zeytin ve E Vitamini gibi özel içerikleri olan antioksidan kompleksidir. UVA/ UVB' den üstün koruma sağlar. Nem dengesi sayesinde cildin elastikiyetini ve dayanıklılığını artırır.
Derma E Anti-Wrinkle Ürünleri

  • Anti Wrinkle Vitamin A Glycolic Mask: A Vitaminiyle zenginleştirilmiş yağlı kil maskesidir. Cildi derinlemesine temizleyerek ölü hücreleri ortadan kaldırır. Yağ fazlasını dengeler ve parlama sorununu yok eder.
  •       Refining Moisturizer Wrinkle: İnce çizgi ile kırışıklıkları azaltan nemlendirici bakım kremidir. Boyun ve yüz bölgesinde etkili olan ürün allantoin, pantenol, A ve E Vitamini içerir. Yoğun nemlendirici etkisi vardır.
  •       Refining Vitamin A Wrinkle Treatment Oil:  Yaşa bağlı olarak meydana gelen çizgi, pullanma ve kırışıklıkların giderilmesine yardım eder. A ve E Vitamini açısından yoğundur. Sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşturur. Hasarı onarır ve potansiyel sorunları engeller.
  •       Refining Vitamin A Glycolic Toner Dengeleyici Temizleyici Tonik: Deniz bitkileri ekstreleri barındıran ürün Ph dengesini sağlar. İçerisinde A Vitamini bulunur ve por görünümünü en aza indirir.
Derma E Evenly Radiant Ürünleri

  •       Evenly Radiant Dark Circle Eye Creme: Koyu halka, şişlikler  ve kırışıklık için göz çevresi bakım ürünüdür. Formülünde bitkisel ekstreler ve antioksidanlar vardır. Yoğun etkili krem, birkaç kullanımdan itibaren etkisini hissettirir.
  •       Evenly Radiant Brightening Serum: Leke görünümünü azaltan ve cildi aydınlatan bakım serumudur. Yoğunlaştırılmış formülüyle renk dengesizliklerini yok eder. Yaş dolayısıyla oluşan hasarları azaltır.
  •       Evenly Radiant Night Cream: Aydınlatıcı gece bakım kremi, içindeki bitkisel ekstreler sayesinde yaşlanma karşıtı etki yaratır. Antioksidanlar ve limon esansı sayesinde cilt onarımına katkı sağlar. Cilt tonunu düzenler ve renk farklılıklarını giderir.
 Derma E Hydrating Ürünleri

  •       Derma E Hydrating Facial Treatment Oil: Nem oranı düşük ciltlere yönelik hazırlanan ekstra nemlendirici üründür. Organik argan yağı ve marula yağı içeren ürün kuru cilt tiplerinde onarıcı etki sağlar. Kalıcı nemlilik getirir.
  •       Hydrating Day Creme Anti Aging: Ultra nemlendirici etkili gündüz bakım kremidir. Ekstra neme ihtiyaç duyan kişiler için idealdir. Cildin nem oranını kalıcı şekilde düzenler. Sabah saatlerde ve gün içinde ihtiyaç olunduğu zaman alınması önerilir.

Derma E Soothing Ürünleri

  • Soothing Facial Treatment Oil: Hassas cildi besleyici ve yatıştırıcı bakım yağıdır. Kızarıklıkları giderir, tahrişi önler.
  •       Soothing Anti Aging Serum: Hassas ciltler için besleyici nemlendirici serum ürünüdür. E Vitamini, aynısefa otu gibi güçlü özler içerir. Lekeleri, alevlenmeyi azaltır.

Share this:

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder