#mybkevent || Cosmo Home

Merhabalar,

Bugün ki #mybkevent konuğum daha önce sponsor olmamış bir firma. Cosmo Home'un yetkilisiyle uzunca bir görüşmenin ardından, bize sponsor olacağından bahsetti. Gönderecekleri ürünleri başta bilmiyordum açıkçası, sonra bir kaç gün kala, PRS markasının renkli kozmetik ile dünya piyasasına giriş yapacağını, ürünler henüz tüm dünyada satışa dahi çıkmamışken tüm ürünlerinden göndereceğinden bahsetti. İlk önce resmen şok oldu. İnternette araştırmalar yaptım, PRS'nin sitesinde henüz renkli kozmetik serisinden bile bahsedilmiyor. Procsin'i bakım ürünlerinden biliyordum, bir kaç ürününü kullanmıştım ancak renkli kozmetiğini tabii ki bilmiyordum. Deneme şansı bulduğum için en kadar mutluyum size anlatamam.


Öncelikle ürünlere genel bir bakalım; pudra, allık, far paleti, waterproof göz kalemi, dipliner, rimel ve bir adet ruj. Hepsi birbiriyle uyumlu, özellikle ruj ve allık! Detaylıca bakacağız ancak söylemeden geçmek istemedim :)


Fondoten olarak Rimmel London Match Perfection kullandım. Son zamanlarda bahsettiğim gibi cildim karmaya döndü ve pudra kullanma durumunda kalıyorum. Bu pudra sanırım benim hayatımın pudrası! Bir pudra bitirirsem kesinlikle PRS olacak! Yüzümde yok gibi duruyor, asla pudralı görüntü vermiyor ve hissi çok güzel. Parlamayı/yağlanmayı uzun süre geciktirdi. Sabah 8'de yaptığım makyajım 4-5'e kadar kup kuru kaldı! Bence bu serinin bomba ürünü.


Şimdi gelelim allığa, aşağıda da göreceksiniz, tam yazlık bir allık bana göre! İçerisinde hafif bronzluk bulunduruyor. Yani bir taşla iki kuş vurmuş oldum. Hem bronzer sürmüş havası veriyor hem de çok güzel duruyor. Bu allığın tarzını bilmediğim için RT ile uyguladım, çünkü RT pigmentasyonu yüksek olan allıkları uygulamada bire bir. Gelin görün ki, ilk uygulamada resmen içime doğmuş gibi çok fazla uyguladım. Fırçayı tek sürmede aşırı ürün geldi. Buna bayıldım! O kadar pigmentli ve kalıcı ki, yine ben çıkarana kadar gram uçmadı yüzümden!



Şimdi gelelim ruja. Benim mat aşığı olduğumu biliyorsunuzdur, bu ruj ise o kadar ıslak ki, o kadar nemlendiriyor ki, resmen lip balmlar yanında halt etmiş :p Nemlendirmesini ve verdiği etkiyi beğendim. Az bir uygulama ile kullanabileceğim bir ruj. Eğer nemlendirmesi iyi olsun diyorsanız mutlaka bakmalısınız.



Şimdi gelelim far paletine, pek kullanabileceğim renkler değil ancak denedim ve maalesef, bana hiç gitmiyor morumsu renkler. Ya ben yapmayı bilmiyorum bu renk makyajı ya da cidden hiç yakışmıyor. Resmen dayak yemiş gibi oluyorum. Aşağıda fotoğrafta da göreceksiniz, lütfen kusuruma bakmayın. Biraz rahatsızlık vereceğim gözlerinize ^.^


Far bazıyla bir tık daha iyi sonuç verecektir, 4 farın en çok beğendiğim rengi en baştaki beyaz oldu. En pigmentlisi yine beyaz. 


Waterproof kalemler beni biraz zorluyor ancak şimdi yaz geldi, gözlerimde durmuyor hiç bir şey, tam yazın kullanabileceğim bir ürün oldu. Yumuşacık ve simsiyah. Ben makyajımda gözümün içinde kullandım ve inanır mısınız çok az bir akma ile günü kapattım. Bu zamanda böyle ürün bulmak zor anacım :p


Şimdi geldik dipliner'a. Her ne kadar mat seven bir insan olsam da, son zamanlarda fark ettim ki, eyeliner/dipliner'lar da ıslak bitişli, simsiyahları seviyorum. Bu ürün ise simsiyah ve bitişi ıslak. 2 kere denedim, çıkarması zor, kalıcılığı yüksek bir ürün. 2.bomba ürün olarak da bunu seçiyorum :)



Daha önce ki bir yazımda kuru rimelleri sevdiğimi söylemiştim. Bu ürün de kuru olarak geliyor. Kuruluğu benim için problem değil, akması bulaşması daha zor oluyor. Ancak ıslak bitişli rimelleri sevenler bence beğenmeyecektir. Ayrıca sadece uzatıyor, dolgunluk vermiyor. Bu benim için hiç sorun değil ancak objektif olmam gerekiyor ve bu nedenle kuru ve sadece uzunluk veriyor, bunu göz önünde bulundurun lütfen :)



Bu da makyajımın bitmiş hali, ben ne zaman poz vermeyi ya da düzgün fotoğraf çekmeyi öğreneceğim?


Cosmo Home'a Şebnem Hanım'a ve PRS'ye çok teşekkür ederim. Tüm ürünleri çok büyük zevkle kullandım/kullanıyorum ve kullanacağım. 

Sevgiyle kalın... Stay in love...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

10 yorum:

  1. Ezgicim ben de allığa ve göz kalemine bayıldım yakında yazacağım zaten teşekkürler bize böyle güzel bir hediye verdiğin için :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım güzel günlerde kullan, keşke daha fazlasını yapabilseydim :*

      Sil
  2. Pudrayı yorumlarından sonra denemek isterim.
    Farın renklerine de bayıldım bu arada

    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Denemelisin bence de :)

      Sil
  3. Bu ürünler beni de çok heycanlandırıyor ;)

    YanıtlaSil
  4. Nasıl güzel olmuş benim kuzum :) Bu ürünlere bende bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bebeğim çok teşekkür ederim, bir de düzgün poz verebilsem ahhahhh :*

      Sil
  5. makyajın renk uyumları süper sanada çok yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni :)

      Sil