Oriflame The One || Eye Liner Stylo


Merhabalar,

Bugün ki konuğum geçtiğimiz haftalarda Oriflame tarafından gönderilen paketten çıkan ve ilk gördüğüm anda aşık olduğum bir eyeliner! Daha önce başka bir markanın bu şekilde eyelinerını kullanıyordum, belki biliyorsunuzdur. Tam bitmek üzereyken bu ürünün elime geçmesi beni ayrıca çok sevindirdi. Şimdi geçelim hakkındaki düşüncelerime.


Görmüş olduğunuz gibi ucu hem ince hem de kalın uygulamaya çok uygun bir şekilde. Ben özellikle ince eyeliner çekmeye çalıştığım için çok beğendim. Hatta dün yaptığım makyajı videoya alayım dedim ve artık eyeliner çekerken gözümü yanlardan çekmeyeyim diyerek, normal bir uygulama yaptım ve şu ana kadar kullanımı en kolay olan eyeliner oldu benim için. Sürümü, kalıcılığı ve duruşunu çok beğeniyorum.


Açık ve kapalı ortamdan iki fotoğraf paylaşmak istedim, her iki şekilde de duruşunu görmenizi istedim. Gördüğünüz fotoğraflar makyajımı yaptıktan 6 saat sonra çekilmiştir. Hiç bir şekilde akma, bozulma, renk kaybı yapmıyor. Hatta o kadar ki, ilk kullandığımda göz altlarıma da uygulayayım dedim, daha önce kullandığımı alt kirpiklerimin dış tarafına da uyguluyordum. İlk uygulamada deneyeyim dedim ve çok kötü bir görüntü oluşturdum, kalın ve aşağıda oldu. Silip yenisini süreyim dedim ve ta da! Asla elimle silemedim! Mecburen tüm kapatıcı ve rimeli silmek durumunda kaldım! Bu kadar sabitlenmesi de sizi asla korkutmasın çıkarması o kadar kolay ki! Cyrene, Bioderma gibi makyaj temizleme sularını değdirdiğiniz anda çözünüyor ve çok kolay temizleniyor. 


O kadar kalıcı o kadar siyah ve o kadar kolay sürümlü ki, eğer bir eyeliner alacaksınız kesinlikle Oriflame The One serisine şans vermelisiniz!

Sevgiyle kalın...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

3 yorum:

  1. direk sabitlenmesi bence çok iyi alt kirpik dibine asla sürmedim zaten elimin üstünde ne kadar çabuk sabitlendiğini görünce..

    YanıtlaSil
  2. Kalıcılığı,sürümü,renk vermesine bende bayıldım...Mavisi var bende de ve en kısa sürede siyahını da almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil