NOTE || İnceleme

Merhabalar,

Bugün sizlere, dün bahsettiğim gibi Note ürünleri ile yaptığım makyajı paylaşacağım. Aslında her adımı çektiğimi düşünüyordum ama yine tam istediğim gibi olmamış, yavaş yavaş alışıyorum bu adım adım fotoğraf işine, zamanla daha iyi olacağım söz:*

Öncelikle Note ürünlerinde en beğendiğim ürüne yakından bakalım istiyorum. Paket içerisinden çıkan en beğendiğim ürünü 01 numaralı bu palet oldu. Göz makyajı yapmayı çok seviyorum, belki beceriyorum belki de yapamıyorum bilmiyorum ama özellikle toprak renklerine aşırı ilgim var. Bu palette de benim en az ilgimi çekeceğini düşündüğüm sol alttaki morumsu renk oldu. Ancak hiç öyle ben buradayım diyen bir mor değilmiş. Swatch yapmadım çünkü gözümde göstermek istedim.


Paletteki 4 rengi de kullandım, sırayla da göstermek istedim. İlk olarak crease olarak tabir edilen bölgeye 1 numaralı farı uyguladım ve gözlerime derinlik kattım, hemen artından boş kalan eyelid bölgesine yani göz kapağımın tam üzerine 3 numaralı mor rengi uyguladım ve yine dağıtma fırçasıyla dağıttım. Daha sonra 2 numaralı en açık rengi göz pınarlarıma ve kaş altıma sürüp aydınlık sağladım. Ve son olarak gözlerimi daha da derinleştirsin diye 4 numaralı en koyu farı hafifçe göz kapağımın dış tarafına V şeklinde uygulayıp dağıttım. 


Sonra yine 1 numaralı farı alıp alt kirpik diplerime sürüp, bir bütünlük elde etmeye çalıştım.


Daha belirgin çıkacağını düşündüğüm fotoğraflar maalesef düşündüğüm şekilde çıkmadı ve aşağıda ne kadar hafif görünmüş olsa da bu makyaj aslında biraz yoğun oldu ^.^ Adını anmak istemediğim bir insan da gerçekten ilk defa makyajımı beğenmişti!

Farlar yumuşacık, pigmentasyonu çok yüksek ve gerçekten çok kalıcı. Denemek için bu makyajımda baz uygulamadım ve ben silene kadar yani yaklaşık 8 saat gözümde kaldı, silmeseydim daha da kalırdı. Bazı blogger arkadaşlarım tozutmasından bahsetmiş ancak benim için dile getirebileceğim kadar bir tozutma yok.


Ve benim en sevdiğim ürüne geldik şimdi, kapatıcı hastalığımı bilmeyen yoktur, bu ürünü de ilk görüşte çok sevdim ancak ilk defa bana bir ürün açık geldi :) Göz altıma uyguladım ancak kapatıcıdan çok aydınlatıcı görevi gördü bende. Bu yüzden en kısa zamanında cilt tonuma uygun bir rengini alacağım. Elimde gerçekten çok az kapatıcı kaldı, bittiğinde hemen alacağım ve sizinle paylaşacağım.

Tabii rengi bana açık geldi diye kullanmayacak değilim, şimdi yaz geliyor ben krem ürünler kullanmayı daha çok seviyorum sıcaklarda, bu nedenle de bu kapatıcı benim bu yaz için kullanacağım aydınlatıcı olacak! Gerçekten elmacık kemiklerimde ve burun üstümde çok güzel durdu!


Şimdi gelelim dudaklara, aslında bu makyaj ile ben çıplak dudak olarak tabir edilen nude bir ruj uyguladım ancak gösterebilmek adına tüm dudak ürünlerini uyguladım.
Ben gerçek anlamda gloss/lipglass insanı değilim, bunu bir kez daha anlamış oldum. Yapıları biraz ağır geldi bana bu muhtemelen benden kaynaklı bir durum. Her ne kadar ıslak ruj sevmiyor olsam da, rujuna gerçekten bayıldım. Hafif uygulama ile günlük hayatımda kullanabileceğim bir ruj. Çok sürdüğünüzde pigmentasyonundan kaynaklı olarak aşırı renk veriyor ki bu güzel bir şey :) Ancak bu şekilde uyguladığınızda günlükten ziyade gece makyajına uygun olacaktır.

Ojeyi ise dün burada yorumlamıştım. :)

Sizin denediğiniz ya da denemek istediğiniz Note ürünleri var mı?

*Ürünler NOTE Cosmetics tarafından deneyimlemem için gönderilmiş olup, kendi yorumlarımdır.

Sevgiyle kalın... Stay in love...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

6 yorum:

  1. Farın tonları tam bizlik Ezgi'm :) Rujun rengi de sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. bu note ürünlerini nereden bulabiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cosmohome, Cosmocare gibi yerlerde bulabilirsin. Yakında Gratis ve Watsons'lara da gelecek :)

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil