Ürün İncelemesi #130 : Essence Jel Maskara

Merhabalar,

Kaşlarıyla benim kadar başı dertte olan kimler var? El kaldırsın çünkü hem uygun fiyatlı hem de ortanın üzerinde performans sağlayan bir üründen bahsedeceğim sizlere.


2 gün önce yazdığım Essence'in rimelinde kaşlarımı kalınlaştırmaya çalıştığımı iğrenç fotoğrafta görmüşsünüzdür muhtemelen, son zamanlarda kaşlarım aldı başını gitti ve daha fazla kontrol altına almam gerekiyor. Daha önce pek karşılaştırma yazısı yazmadım, bu da o yönde gitsin istemiyorum ancak daha önce Flormar'ın Lash Lift isimli şeffaf maskarasını şurada anlatmıştım. İlk defa bir şeffaf rimeli denediğime de değinmiştim, şimdi bu ikinci olunca mecburen insan karşılaştırma yapıyormuş :)


Çok büyük farkları yok ikisi de aslında aşağı yukarı aynı işlevi görüyor ancak Essence'in bu şeffaf rimeli ıslak bitişli, kuruması biraz zaman alıyor ve başlarda biraz parlama yapıyor. Ancak daha sonra o parlama ve ıslaklık geçiyor. Sabitlemesi ve kaşıma sürdüğüm farı/kalemi kıpırdatmaması benim için en büyük artısı. Ayrıca Flormar'ın yarı fiyatı. Eğer bir alternatif arıyorsanız ya da ilk defa deneyeceksiniz önceliği bu rimele vermenizi tavsiye ederim. 

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

2 yorum:

  1. artık satılmıyor sanırım hiç bir yerde bulamıyorum Essence'i, bunun yerine H&M'den aldım yapıları aynı fiyatı da sanırım 8 tl gibiydi yazım var blogda bakabilirsin bilmiyorsan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kadınlar günü indiriminde Rossmann'dan aldım tatlım, kalktı mı bilmiyorum ama. H&M'e de baktım ama 10TL'ydi o yüzden almaktan vazgeçtim ama bu bittiğinde denemek için onu alacağım:)

      Sil