Oriflame Sevgililer Günü Hediyesi/İncelemesi

Merhabalar,

Gelmişiz Nisan Ayı'na bu neyin hediyesi diye düşünenler olabilir, evet haklısınız! Ancak daha önce de açıkladığım gibi hem kişisel hem de çevresel sorunlar yaşıyordum o nedenle bir süre benden geçmiş zaman ürünlerini görmeye devam edeceksiniz.

Hem zaten ben gelen ürünleri kullanmadan yorumlamayı hiç sevmiyorum. Önce iyice kullanıp öyle yorumumu aktarmak istiyorum. Hediye gönderen değerli firmalarında bunu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.


Şimdi gelelim sevgililer gününde çok güzel ve ince düşünülmüş bir paketle gönderilen bu ürünlere. İlk elime geçtiğinde de Instagram'da paylaşmıştım zaten, oradan da bakabilirsiniz.

Paketin içerisinden tam da bana hitap eden, her birini kullanabileceğimi düşündüğüm 4 hediye çıktı... Sırayla bakalım nelermiş ve neler düşünüyormuşum haklarında.

I love you El Kremi : Kokusunu ilk duyduğumda beni çocukluğuma, sokakta oynarken ki zamanlara götürdü. Eskiden Tipitip sakızı vardı, şimdikiler gibi değildi, küçük drajeler halindeydi, işte onların sarı ve yeşil olanların ayrı bir kokusu vardı, belki hatırlarsınız... İşte onun gibi kokuyor. Yapışı hafif akışkan ki ben daha çok seviyorum, katı olan kremlerle hiç anlaşamadık. Kalıcılığı, kokusu ve verdiği etki çok uzun süre devam ediyor. Yakın zamanda bitenlerde göreceksiniz :)

HyperStretch XL maskara : Maskaraları ne kadar sevdiğimi bilmeyen yoktur. Yakında ayrıntılı yazısı gelecek ancak bir ön bilgi olarak: göz altlarıma akma yapmıyor!

Badem Aromalı Dudak Balmı : Kokusu mükemmel, sadece koklayabilirim ancak biraz yağlı yapısından dolayı dudaklarıma sürmekte çekiniyorum. Gerçi böyle dedim ama 2 aydır kullandım, neredeyse bitecek. Ben hem dudaklarımın üst tarafına hem de burun kenarıma sürdüm. Son zamanlarda yüzüm daha fazla kuruyor. Etki ediyor ancak biraz yağlı.

Jewel Ruj (Eternal Red) : Rengini ilk görünce çok hoşuma gitti, kırmızı rujlara da hastayım. Ancak bitişi çok ıslak ve uygulaması çok hafif bir ruj o nedenle anneme verdim, buğday-esmer arası olmasına rağmen çok güzel durduğunu söyleyebilirim. Bir kaç kez bu ruju kullanarak yaptığımız makyajda gerçekten duruşunun ve verdiği etkinin hayranı olduk.

Bir kez daha Oriflame ekibine beni de unutmadıkları için teşekkür ederim.

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

4 yorum:

  1. El kreminin kokusu mis, tender care vazgeçilmezim zaten :) Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan tatlım =) Kremin kokusunu cidden çok merak ettim ^^

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canim,orif kremleri efsane zaten sevememek söz konusu bile olamaz :D

    YanıtlaSil