Ürün İncelemesi #124 : Oriflame Volume Build Maskara

Merhabalar,

Bugün yine katılmış olduğum #tuğçeninkalemindenbloggerbuluşması 'nda Oriflame tarafından hediye edilen bir üründen bahsedeceğim. Son zamanlarda bu tarz şeyleri yorumluyorum farkındayım ancak bunun da bir nedeni var tabii ki. Blogger arkadaşlarımın yapmış olduğu etkinliklere bizleri davet ediyorlar, tanışıyor, konuşuyor eğleniyoruz. Daha sonrasında da dostuklarımızı/arkadaşlıklarımızı devam ettiriyoruz. En güzel yanı kuşkusuz bu bana göre. Ancak o etkinliklere sponsor olan firmalar da ürünlerini bizler aracılığıyla blog okuyucularına duyurmak istiyor. Ben de bana yüklenen bu misyonu en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ayrıca yeni ürünler deneyip yorumlamayı da çok seviyorum. Özellikle son zamanlarda gerçekten çok az makyaj yapıyorum, anca iş yerinde bir toplantım olacak ya da özel bir gün olacak. İnsan direnirken makyaj yapmayı hiç istemiyor yalnız onu da belirtmeden geçmek istemedim :)

Şimdi gelelim bugün ki konuğumuza; Oriflame Volume Build maskara! Çevremde Oriflame satan kimse olmadığı için Tuğçe sayesinde ilk defa deneyimledim bu markayı. O yüzden ayrıca mutlu olduğumu da belirtmek istiyorum. 


Bu maskarayı son zamanlarda yaptığım her makyajda kullandım, gerçek anlamda çok beğendim. Bitenler videomu/yazılarımı okuyanlar ne kadar çabuk rimel bitirdiğimi bilirler o yüzden sanırım ben bir maskara canavarıyım ve yine bu nedenden dolayı maskara konusunda kendime çok güveniyorum. Hani bana sorsanız "kozmetikte senden ne sorulur" diye, kuşkusuz tek cevabım "maskara" olur.

Bu maskarada en çok sevdiğim özelliklik, alt kirpik diplerimde akmıyor oluşu! O kadar güzel kavrıyor ki alt kirpiklerimi, bu nedenden dolayı çok çok seviyorum. Üst kirpiklerinde "dolgunluk" isteyen herkesin denemesi gereken bir ürün. Uzatıyor mu diye sorarsanız eğer, çok fazla uzattığını söyleyemem ama eğer uzun kirpikleriniz varsa ve siz dolgunluk istiyorsanız tam size göre bir ürün. Kirpikleriniz simsiyah ve dolgun, ayrıca akmıyor, en güzeli değil mi?


Waterproof değil, temizlenmesi de çok kolay. Neden waterproof olmadığını vurguluyorum çünkü, akmıyor ancak gözlerinizden de kazımak zorunda hissetmiyorsunuz çünkü hemen çözülüveriyor!

Dün ki yazımda da bahsettiğim gibi, bir anda gözlerim doluveriyor 11 Mart'tan beri, gazete okurken, Twitter'da dolaşırken ya da bir çocuk gördüğümde hemen açılıyor çeşmeler, işte bu maskara o zaman bile akmıyor. Bu benim son günlerimin "ağlama maskarası", eğer siz de benim gibiyseniz, cidden hemen alın.

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

CONVERSATION

2 yorum:

  1. Yazını büyük bir zevkle okudum Ezgim ellerine sağlık! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, çok teşekkür ederim, öperim!:)

      Sil