Ürün İncelemesi #117 : Pastel #138/#146

Merhabalar,

Uzun zamandır oje yazısı yazmadığımı farkettim. Gerçi sadece bir kere oje yazısı yazmışım :) Bugün ki konuğumuz, etkinliğimizde bize sponsor olan Pastel'in en son çıkarmış olduğu yeni seri ojelerinden ikisi. Fotoğrafta rengini tam belli etmeye çalıştım :)



Her iki oje için de söyleyeceklerim aşağı yukarı aynı o yüzden ayrım yapmadan anlatacağım her iki oje içinde. İkisi de tek katta rengini vermiyor, mutlaka ikinci kat istiyor. İlk katta mesela sürerken biraz fazla kaçırısanız o tırnağa 2. kata gerek duymayabilirsiniz ancak tam ayarında sürmek biraz zor. O yüzden ben mesela bazı tırnaklarda 2.katta bile renk farklılıklarını gözlemledim. Tabii bu benden kaynaklı büyük ihtimalle ama 2. katı mutlaka istiyorlar. Kalıcılıkları çok iyi, bundan dolayı çok mutluyum. #146'sı şu anda tırnaklarımda 3. gününde ve en ufak soyulma, çıkma yapmadı. Üzerine de top coat uygulamadım. Çünkü top coat olayına karşıyım :) Haklarında ki en olumsuz yorumum, geç kuruması ve o sürede üzerlerinde iz çıkma ihtimalinin olması. Bu olumsuzlukları beni #10 rengini almaktan alıkoymayacak orası da ayrı :)

Tırnaklarımla sorun yaşadığımı belki biliyorsunuzdur. Kötü görüntü için özür dilerim. Düzeltmeye uğraşıyorum, özellikle kütiküllerimi :/ Bunun için LUSH'ın bir kütikül kremi varmış duyduğuma göre, eğer aranızda kullanan varsa yorumlarıyla bana yardımcı olursa çok mutlu olurum.


Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : makyaja_ybk
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım

Share this:

,

CONVERSATION

10 yorum:

  1. ojelerin çok güzel canım özellikle 146 nın rengini çok beğendim, güle güle kullan ..

    YanıtlaSil
  2. 146 cok guzelll hemmen arastiricam=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle nail art'a çok yakışacak bir renk :)

      Sil
  3. tırnakların için dax sulphur öneririm :)

    YanıtlaSil
  4. Renge bayıldııım kuzum güle güle kullan :) Ayrıca tırnakların da bence hiç kötü gözükmüyor beğenmeyen bakmasın hıııh ;)

    YanıtlaSil