Ürün İncelemesi#72 / Review#72 : Garnier BB Göz Altı Kapatıcısı

Merhabalar,

Son zamanlarda aldıklarım videosunda gösterdikten sonra yaklaşık 5-6 gündür her gün kullandıktan sonra artık yorumlamam gerektiğini düşündüm bu ürünü. Bunu Görkem'in tavsiyesi üzerine almış ama 5-6 gün öncesine kadar hiç kullanmamıştım. Ancak videoyu çekince artık kullanıp yazmam gerektiğini hissettim :)

Normalde ben Garnier'in BB kremini kullanmadım o yüzden onunla karşılaştırma yapacak durumda değilim ancak onlarca concealer kullanmış biri olarak sadece kapatıcılık özelliğinden bahsedebilirim. Ürün 7ml'lik küçük bir pakette geliyor. Bazı bloglarda ürünün az olmasına rağmen çok uzun gideceğini okudum ancak bana hiç öyle gelmedi maalesef, 5 kullanımda ortasında çukur oluştu ve ürünün gelmesi zorlanmaya başladı.


Ben light rengini yani en açık rengi aldım. Deneme fırsatım yoktu çünkü tester yoktu, zaten bir açık bir de orta tonu var. O nedenle en uygunu açık tondu benim için. Açık ton olmasına rağmen baya koyu bir yapısı. Çok aşırı beyaz tenliyseniz maalesef size koyu gelecektir bu ürün. 
Renginden kaynaklı olarak kapatıcılığı hiç ummadığım kadar iyi ve en önemlisi sanırım kurutma yapmaması. bb kremlerin genel özelliği zaten canlılık vermesi, aynı özellikleri bundan da alabilirsiniz. Kapatıcılık bana göre 8/10 aldı! Ki bence bu benim için mükemmel bir şey :) Bitirene kadar elimden düşürmeyeceğim nadir bir ürün. Tabii günlük hayatta ! :)

Sevgiyle kalın... Stay in love...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
instagram : knzgrdgn
twitter : makyaja_ybk
e-mail : makyajayenibaslayan@gmail.com
Youtube : Kanalım



Share this:

, , ,

CONVERSATION

6 yorum:

  1. ben de çok severek kullanıyorum bunu..

    YanıtlaSil
  2. Bende severek kullanıyorum bu kapatıcıyı. Evet rengi koyu ama üzerine aydınlatıcı sürerek kullanıldığında tatmin eden bir kapatıcılığı var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi bana "cuk" oturdu :) Ama evet rengini açmak için, bahsettiğin iyi bir yol :)

      Sil
  3. Seninki neden öyle hemen bitmiş :) Bende kullanıyorum uzun zamandır ama daha bir çukurluk olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alla alla :)) Bu çukurcuklar beni seviyor sanırım hihihi:* Olsun ya bitirmiş olabilme ihtimalimi sevdim ben:))

      Sil